Noordwand BV groothandel wandbekleding

Baby/Kinderkamer,

COZZ Smile
Cozz Smile verfrissende nieuwe collectie in mooie kleurstellingen en prints speciaal ontworpen door Anita Schepers van Este Vision.
Zowel voor de jongere als oudere jeugd.

Bluuming Affairs
Van dezelfde ontwerpster als COZZ. Ook dit is een werkelijk fantastische collectie voor jonge mensen. Moderne vrolijke kleuren en dessins. 

Tartine et Chocolate IV

Mooi collectie in pasteltinten zeer geschikt voor de baby (peuter) kamer


COZZ

Gemaakt voor de doelgroep babykamer, doch ook voor de oudere jeugd en de groep jong wonen.
Noordwand heeft de licentierechten verworven en lanceert als eerste de behangcollectie. Stoffencollecties, bedtextiel, badkameraccessoires en mogelijk porselein zullen volgen. Deze zullen echter niet door Noordwand worden gedistribueerd.

COZZ "Cross flow collection"
Na het wereldwijde succes van onze collectie COZZ, is er nu COZZ "Cross flow collection" met behoud van het echte COZZ gevoel. Deze collectie straalt wederom van haar frisse en trendy kleurstellingen. Dit behang wordt nu geproduceerd op vliesbasis.

Four Friends
De titel van het boek zegt het al. Vier vriendjes te weten een schaapje, een hondje, een ijsbeertje en sleepy een klein beertje met een puntmutsje. Getekend door designer Monica Maas en exclusief door Noordwand in samenwerking met Bebe Jou op de markt gebracht. Behang, randen & bijpassende stoffen en allerlei accessoires voor de babykamer.

Les Aventures IV
Net binnen en wederom een aanwinst. Les Aventures IV, de opvolger van nr III, is een geweldige collectie voor de jeugd met diverse stijlen: van lieflijk tot stoer.

Little Ones
Zijn fotomurals niet meer weg te denken als muurverfraaiing, voor de jeugd is er nog weinig op dit gebied. Little Ones biedt u een zeer grote keus op het gebied van jeugdwandposters.

Sweet Collection 
Digitale fotowanden voor baby/kinderkamers ontworpen door de bekende designster Monica Maas.Veel dessins worden reeds gebruikt voor speciale babykamer producten en geboortekaartjes. Thans is er ook de mogelijkheid om met een mooie fotowand een van de wanden te verfraaien in combinatie met behang en eventuele accessoires  

Nijntje, Woezel&Pip en Dikkie Dik 
Deze kindercollectie is gemaakt om de baby/kleuterkamer een vrolijke uitstraling te geven. De uitstraling wordt vooral gemaakt door onze bekende hoofdfiguren in het boek. Ieder kind kent deze figuren en zullen er zeer enthousiast op reageren.

Kids at home 5 
Zie hier ons nieuwe Disney boek, Kids at Home 5 met de alom bekende figuren oa Frozen, Mickey & Mini Mouse, Cars, de Hulk, Tinker Bell , Spider Man en vele anderen. 
Erg leuk voor de slaapkamers van kinderen in de leeftijd van peuter tot ongeveer tieners.

Cozz Smile

Bluuming Affairs

Cozz I

Cozz II

Dikkie dik

FourFriends

Tartine et Chocolate IV

Les Aventures IV

Little Ones

Nijntje

Kids at home 5

Sweet collection

Woezel en Pip

Tiny Tots

Copyrighted © Noordwand B.V. :: Disclaimer | Vacatures | Werc van Sterc