Noordwand BV groothandel wandbekleding

Foto Murals,

Creative Collage Wallpapers 
64 Individuele Design behang Panelen die op elke wand kunnen worden aangebracht, thuis of op kantoor. U kunt naar eigen smaak en inzicht uw wand creëren. Er zijn 4 verschillende thema's: Life, Typo, City en Maps.

Evolution I
Een geheel eigentijdse collectie van muurposters in diverse afmetingen.Digitaal gedrukt op "non woven " kwaliteit. Zeer eenvoudig teverwerken. 

Evolution II
Fotowanden en/of Murals zijn de grote trends in 2008. Devraag naar fotowanden neemt nog steeds toe. Evolution II is eenfantastische en zeer gevarieerde collectie. Het unieke van dezecollectie is dat u de kleuren van het dessin voor een deel zelf kuntbepalen. Vóór in het boek zitten de kleurstalen. Ook deze wanden zijngedrukt op een vlieskwaliteit. U kunt simpel de muur inlijmen en demural op de wand aanbrengen.

Evolution III
Zie hier onze nieuwe collectie Evolution III fotowanden. We nodigen u uit in de wereld vol magie zie de prachtige fresco's uit Rome en de schitterende abstracte fotowanden met special effects. Ook kunt u een eigen fotowand samenstellen van eigen beelden en maatvoering. Alle fotowanden zijn op vlies gemaakt. 

Evolution IV
wederom een prachtige boek met murals van oa. dieren/bloemen/abstracte afbeeldingen in vliesuitvoering, dus makkelijk te verwerken.

Evolution V
De 5e en laatste uit de fantastische serie van digitale fotowanden. Prachtige dessins in verschillende stijlen waaronder stoere jongenskamer en tiener dessins.

Excess
Digitaal gedrukte fotowanden. Er is veel op dit gebied, doch Excess moet U zien. Bijzonder fraai zijn de nieuwste dessins en het wordt geproduceerd in banen van 70cm breed. Dus minder naden dan alle andere wanden.

Farm Life 
prachtige murals en randen in verschillende formaten van het leven op de boerderij.

Herman Brood
In elke huis een Brood, dat is wat Herman het liefst wilde. Grote doeken, wandschilderingen, dat was hoe Herman het liefst werkte. Spuitbussen, verfspatten, kleur, quotes, karakteristieke koppen, dat was wat Herman zo herkenbaar maakte. Vrouwen, seks, cowboys, dieren, liefde, muziek. dat waren thema's waar Herman van hield. Wat is dan mooier dan een hele Broodwand, Herman zou hiervan dromen. Behang van Brood, wat zou Herman trots zijn. Nu wordt dit de waarheid, Evert Jan Prins van de firma Noordwand benaderde mij, waaruit deze unieke samenwerking is ontstaan. Ik hoop dat vele mensen kunnen genieten van deze manier om Brood in huis te halen. 

Liefs Xandra Brood

Vanilla Lime

Prachtige murals in 6 of 9 delen

Komar fotomurals
Een begrip in fotowanden. Zie ook de site van Komar

National Geographic
Adembenemende natuurfoto's brengen de natuur in uw huis. 

Seventies
Originele kleuren en dessins uit de jaren 60 en 70 uitgevoerd in fotowanden. Retro komt helemaal terug. Zo iets origineels en zo veelzijdig zult u elders niet vinden. Het belooft een geweldige collectie te worden.

 

Cozz I

Creative Collage Wallpaper

Evolution I

Evolution II

Evolution III

Evolution IV

Evolution V

Evolution VI

Farm Life

Excess

Herman Brood

Komar

National Geographic

Seventies

Vanilla Lime

Copyrighted © Noordwand B.V. :: Disclaimer | Vacatures | Werc van Sterc