Ben je niet helemaal tevreden over het behang? Wat jammer om te horen.

Natuurlijk kun je je behang bij ons retourneren. Dit kan door het behang, in de originele verpakking, binnen 14 dagen na levering terug te sturen naar het volgende adres.

Retouradres

Noordwand
t.a.v. Afdeling Retouren
Transportweg 7
9482 WN Tynaarlo

Voeg de pakbon toe aan het pakket, zonder pakbon herkennen we je niet als afzender en kunnen we de retour niet goed verwerken.
Frankeer het pakket voldoende met bijvoorbeeld PostNL, GLS, DPD of DHL.
Tip: verwijder de verzendsticker of plak de retoursticker over het verzendlabel.

Let op: zorg ervoor dat je het retourbewijs goed bewaard. Mocht er iets misgaan dan kan aan de hand van dit bewijs uitgezocht worden waar het pakket is gebleven.

Uiteraard mag het retourneerde behang niet beschadigd zijn en moeten de rollen ongeopend worden geretourneerd. We kunnen deze dan namelijk niet of minder makkelijk meer verkopen. Als er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, kunnen we hiervoor extra kosten in rekening brengen.

Niet alle fotobehang kan worden teruggestuurd. Een heel aantal van onze prints worden speciaal voor jou gedrukt. Deze mogen niet geretourneerd worden. Ook speciaal voor jou op maat gemaakte fotowanden kunnen we helaas niet retour nemen.

Bij de artikelinformatie van het artikel kun je terugvinden of we het betreffende behang niet retour nemen.

Mocht het artikel niet voldoen (qua afmetingen of kwaliteit) aan je verwachtingen, neem dan contact met ons op via info@noordwand.com.

We hopen natuurlijk dat je blij bent met wat je hebt besteld. Mocht je toch wat willen retourneren, houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

  • Retourneren mag tot 14 dagen na ontvangst
  • Het behang dat wordt geretourneerd is onbeschadigd en de rol is niet geopend
  • (Foto)behang dat speciaal voor jou besteld is, kan helaas niet teruggenomen worden. Bij de artikelinformatie van de betreffende fotobehang staat dit ook vermeld
  • Voeg de pakbon toe aan, zodat we de retour goed kunnen verwerken
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening

Heb je een klacht over het behang? Klik dan hier of stuur een e-mail naar info@noordwand.com met het ordernummer en je klacht.

Het is helaas niet mogelijk om je zending op te halen. Je kunt je zending retourneren bij elke pakketvervoerder (bijvoorbeeld PostNL, GLS, DHL en DPD).

Het is helaas niet mogelijk om het behang te retourneren bij één van onze verkooppunten. Het behang moet worden teruggestuurd naar ons magazijn.

Wanneer wij je retour binnen hebben, zullen we zo snel mogelijk het geld aan je terugstorten. We doen dit in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst in ons magazijn.